Ne mondj le az élvezetről!

Egy forradalmi újításnak hála mára már senkinek sem kell lemondania a dohányzás élvezetéről!
A mai gazdasági helyzetben nagyon fontos mindenki számára, hogy mennyit költünk havonta. Mindenki próbálja összehúzni azt a bizonyos gatyamadzagot. Háztartások azt lesik mit és hogyan lehetne a havi költségvetésből lecsippantani. Az elektromos cigaretta erre is megoldást kíván. Segítségével akár havi 8,000-10,000 Ft-ot is spórolhatunk. Mi döntjük el mennyi nikotint juttatunk a szervezetünkbe. Jelenleg a Webshopban kínált E-cigaretták közül a legerősebb patron is csak 18 mg Nikotint tartalmaz. Mi választunk, milyen erős patront szeretnénk használni, segítségével akár teljesen le is szokhatunk a cigarettáról. Webshopunk 4 féle erősségű patront és 7 féle ízt kínál. Pl.: Tobacco, Marlboro, Mentol, Csokoládé, Alma, Cseresznye, Szamóca.
Az E-cigaretta a dohányzás mindenféle élvezetét biztosítja, kivétel a cigaretta meggyújtása és a csikk elnyomása mozdulatot. A cigarettában egy Led található ami a parazsat szimulálja. Az eljárásnak köszönhetően meleg pára keletkezik ami a füstöt helyettesíti. Az E-cigaretta 220v kábellel tölthető, de igény szerint Webshopunkban kapható USB töltő is az összes típusú E-cigarettához. Segítségével akár laptopunkról, számítógépünkről is feltölthetjük cigarettánkat.
Folyamatosan kapható patronokat és kiegészítő pót alkatrészeket is kínálunk. Az elektromos cigarettával bárhol és bármikor élvezheti a cigaretta előnyeit, ugyanis az E-cigaretta nem büdös, nem füstöl, nem káros a szervezetre és a környezetre sem.